Over ons

E-mail:

info@we4climate.org

Ons adres:

we4climate.org
Sint Gommarusstraat 37
2800 Mechelen
België

We zijn een groep van klimaatactivisten die geloven in een klimaat grassroots beweging.

Via deze weg willen ook wij ons steentje bijdragen aan de vorming van deze beweging.

We leveren aan de beweging onze IT en WordPress diensten en gebruiken die ook om hier een informatieve en educatieve site te laten ontstaan.

Onze ambitie is om binnen de beweging dé referentie te worden als het gaat over vulgariserende klimaat inhoud.

De bedoeling is om samen te gaan werken met de relevante wetenschappers om zo te komen tot correcte informatieve pagina's. We willen ook samenwerken met mensen van het doelpubliek (kinderen, jongeren, studenten, leerkrachten, werknemers, politiekers) om te teksten zo verstaanbaar mogelijk te krijgen.

Vandaag is de site al voorbereid om een meertalige site te worden, onze ambitie is om alvast deze site van het Nederlands uit te breiden naar het Frans en Engels.

De site is in volle opbouw en we hebben ervoor gekozen om die opbouw ook publiekelijk zichtbaar te maken, je kan dus de organische groei van deze site "live" meemaken. Zo reflecteren we het best de organische groei van deze grassroots beweging.

We willen nadrukkelijk politiek onafhankelijk blijven en zoeken sponsering via sympathisanten, het bedrijfsleven en de academische wereld.

We zoeken zeker nog auteurs en/of vertalers. We zoeken ook inhoudelijk contact met de andere "for climate" groepen. We stellen voor dat die hun inhoudelijke pagina's hier publiceren. Wij garanderen een veilige en optimale site. De site wordt actief beschermd door wordfence en ook van onze provider Siteground krijgen we excellente WordPress, IT en Security ondersteuning. BVG IT Services BVBA (Bart Van Geel) sponsort deze site financieel en levert eveneens IT ondersteuning.

Als je wil betrokken worden in dit verhaal, aarzel niet ons te contacteren.

Groeten van het we4climate team!